Bu Sitede yaptığım ev aksesuarlarının resimlerini ve nasıl yapıldıklarını görüp öğrenebilirsiniz. İsterseniz siz de yaptığınız eserleri bana gönderin burada yayınlansın.Hepinize hobi dolu günler...

Çarşamba, Mayıs 03, 2006

ÜCRETSİZ YENİ TOOLBARI YÜKLEYİN!!!

Merhaba Hobi dostlarım,
Yeni bir işe başlamam ve çok yoğun olmam dolayısıyla sitemi uzun zamandır güncelleyemedim. En kısa zamanda yarım bıraktığım işleri ele alıp bitirmeyi ve buraya koymayı düşünüyorum. Bu arada bugün biraz vaktim oldu ve güzel bir toolbar yaptım.çok kullanışlı bir toolbar.Ücretsiz hemen yükleyebilir online olduğum zaman benimle ve online olan diğer dostlarla fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.Bu arada benim en son güncellemelerimi anında görebilir, favoriniz olan hobi sitelerine bir tıkla ulaşabilir, online müzik dinleyebilir istemediğiniz pop-upları engelleyebilir, maillerinize anında ulaşabilir hava durumu ve saati öğrenebilirsiniz.Eğer favori siteler arasında kendi bloğunuzu da görmek istiyorsanız (ki bu toolbarı yükleyen herkes size kolayca ulaşabilecek) lütfen yorum kısmına sitenizin adresini bırakın.En kısa zamanda ekleyeceğim. Eğer olur ya toolbardan sıklırsanız uninstallu da birlikte yüklendiği için hemen kaldırabilirsiniz.Reklam içermeyen spama yer vermeyen, virüssüz bu toolbarı çok seveceğinize eminim.Sizin istekleriniz doğrultusunda daha da geliştireceğim bu toolbarla ilgili fikirleriniz benim için çok önemli.Güle güle kullanın.Linkleri yanda verdim ama buraya da ekliyorum.




6 yorum:

Hülya YILMAZ dedi ki...

merhaba, nihayet buralardasın. beni bir ekle bakalım....merak ettim bu yeni toolbarı. biraz sonra inceleyeceğim.
http://hulyayilmaz.blogspot.com

HULYA dedi ki...

Sevgili adaşım,
Seni favori linklere ekledim bile zaten.eğer başarabilirsem sitenin rss feed ini de ekleyeceğim böylece güncellemelerden haberimiz olacak.Yüklediğin için teşekkürler.Arzu ve önerilerine açığım.

Adsız dedi ki...

merhaba,
güzel bir çalışma tebrikler benide eklerseniz sevinirim

akçahan dedi ki...

Sevgili Hülya;

Ben de toolbarı merak edenlerdenim. Sayfan linklerimdeydi. Eklemek istersen adresim;

www.akcahan.blogspot.com

Sevgiyle kal.

HULYA dedi ki...

Sevgili Didem,
rss feed'ini bulamadığım için senin rss feedini değil ama favori link bölümüne ekleyebildim.Rss feedini de gönderirsen oraya da eklerim.

HULYA dedi ki...

Sevgili akcahan(Semanur),
seni zaten ekledim bile:-)