Bu Sitede yaptığım ev aksesuarlarının resimlerini ve nasıl yapıldıklarını görüp öğrenebilirsiniz. İsterseniz siz de yaptığınız eserleri bana gönderin burada yayınlansın.Hepinize hobi dolu günler...

Salı, Temmuz 04, 2006

RÜZGAR ÇANIM VE TATİL UĞRAŞLARIM!

Bu aralar evde çocuklarımla vakit geçirdiğim için hobilerime de az da olsa vakit ayırabiliyorum.Çocuklarımdan ve evişlerinden arta kalan zamanlarımı yarım kalan işlerimi bitirmeye ayımaya karar verdim.İlk olarak oğlumun yarım kalan kazağını örmekle başladım işe ama İzmir çok sıcak olduğu için yün işi yaparken terliyorum bu yüzden şimdilik sadece ön kısmını bitirebildim.Arka sırayı ise 5 parmak kadar ördüm.bu arada kızım ve oğlum için ördüğüm kedileri bitirdim ve yeğenim için bir kedi örmeye başladım.Ayrıca organze tülden boyamaya başlayıp okula başlayınca (öğretmenliğe) ara verdiğim masa örtülerime de bugün azar azar başaldım.Bitirmeyi başarırsam en kısa zamanda bu sayfalarda resimlerini yayınlayacağım.Sizlere bunların resimlerini adım adım da gösterebilirim ama resimlerimin çoğunu cep telimle çekiyordum ve eşim bana doğum günümde çok daha net fotolar çeken bir cep telefonu armağan etmişti.Ama faturalı ve oldukça da yüksek bir ücretle aldığımız cep telime 2 hafta önce bir mesaj geldi.Kayıt dışı olduğu iddia ediliyordu.Sonra da telim kapandı.Eşimde onu aldığımız yere götürdü ve onlar da büyük bir yalnışlık olduğunu ve bu yalnışlığı en kısa zamanda düzelteceklerini söyleyerek teli aldılar.eşim geçici bir süre idare edebilmem için onlardan başka bir tel istedi.Onlar da kamerasız ve oldukça takoz bir tel verdiler.İki gün sonra ona da mesaj geldi ve şu anda o da kapalı.Şu anda cep telim çalışmıyor ve ben en çok istediğim an resim çekemediğim için üzülüyorum.Bugün eşim oraya tekrar gidecekti.Bakalım neler olacak.Neyse sizleri daha fazla sıkmayayım.Resimlerde okula gittiğim dönemde yaptığım bir rüzgar çanı yer almakta.Bu benim ilk "One stroke" çalışmalarımdan biri sayılır.Herkes zor geldiği için peçete yapıştırma tekniğini tercih ederken bne illa da keni eserim olan birşey istedim ve ortaya şöyle bir şey çıktı.emimin aranızda çok daha güzelini yapan arkadaşlarımız vardır ama bu da benim boyamam işte.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Cep telefonun basına gelenler ıcın uzuldum. Dilerim en kısa zamanda düzelir bu yanlıslık.
Çocuklar herseyden ve herkesden once geldıgı ıcın sen keyfıne bak. Yaptıgın çalısma çok hos ben cok begendım.
Sevgiler,

HULYA dedi ki...

sevgili Berrince,
çok teşekkürler .Dün yeni bir cep verdiler aynı modelde ama internetten kontrol ettim bu da kayıtlı değil galiba yine de çekebilirsem resim çekmeye çalışacağım tel elimdeyken.Yaz gelince sıcaktan fazla birşey yepmek istemiyor insan.

Hülya YILMAZ dedi ki...

one stroke çalışmasını ben de kağıt üzerinde denedim ama ahşapda cesaret edememiştim. çok zevkli bir çalışma. seninki bence çok başarılı olmuş.
eline sağlık

HULYA dedi ki...

sevgili adaşım ,
güzel yorumun için çok teşekkürler.Kağıt üzerinde oldukça başarısızım ama ahşaba gelince daha bir cesaretleniyorum.Boza yapa boza yapa birşeyler çıkıyor ortaya.

NuR dedi ki...

Sevgili Hülya,
Cep tlf. la ilgili sorunun
inşaallah çözülmüştür. Çalışman çok güzel.
Sana ve ailene hayırlı Ramazanlar diliyorum

Adsız dedi ki...

Kadir geceniz kutlu olsun.

Sevgiler,

Hülya YILMAZ dedi ki...

Hülya'cım, sayfana arada bir uğruyorum ama hiç güncellemiyorsun. Hayrola!!!

Adsız dedi ki...

www.tahtakalehobi.com