Bu Sitede yaptığım ev aksesuarlarının resimlerini ve nasıl yapıldıklarını görüp öğrenebilirsiniz. İsterseniz siz de yaptığınız eserleri bana gönderin burada yayınlansın.Hepinize hobi dolu günler...

Perşembe, Ocak 25, 2007

FISTIK YEŞİLİNE BAYILIRIM


Evet örenbayan Hülya'dan en son trendler.Bu hırkanın benzerini ben geçen sene oldukça pahalıya LCW'den almıştım.Bu sen kendim örmeyi deneyeyim dedim.Biraz büyük örmüşüm aslında daha dar olabilirdi.yaklaşık olarak 12 yumaktan çıktı.bir de atkı veya gördüğünüz eldivenleri yapacak kadar yün artmıştı.Önce atkı ördüm sonra beğenmeyip söktüm ve bu eldivenleri ördüm.Annem çocukken bize örerdi.Belki çok kullanışlı değil ama ellerimi oldukça güzel ısıtıyor.Ablam da bunun siyahını örüyor bitince onun da resmini koymak istiyorum.bu tip birşey örmek isteyenlere fikir olur.Bu arada eldivenlerin rengi farklı gibi çıkmış resimde ama aynı.Sadece floresans ışığında hafif renk değiştiriyor bu yün.Çekimler farklı gün ve saatlerde herhalde o yüzden.

4 yorum:

NuR dedi ki...

Sevgili Hülya,
Hepsi de çok şık olmuş, güle güle giy, ellerine sağlık.
Sevgiyle kal

Aybike Ceylan dedi ki...

Canim Hulya'cim
Neler yapiyorsun ya, cok guzel olmus eelerine saglik.

Adsız dedi ki...

Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun.

Adsız dedi ki...

Örgü günleri # 9 un ev sahibi benim bu ay. konumuz bebek yeleği. katılımlarınızı bekliyorum. son tarihi 15 Ocak olarak belirledim ama yorumlara göre uzatabiliriz. ayrıntılar için bloguma beklerim. sevgiler..
nurcan