Bu Sitede yaptığım ev aksesuarlarının resimlerini ve nasıl yapıldıklarını görüp öğrenebilirsiniz. İsterseniz siz de yaptığınız eserleri bana gönderin burada yayınlansın.Hepinize hobi dolu günler...

Salı, Ocak 23, 2007

OĞLUMA ÖRDÜĞÜM KAZAK

Bu aralar örenbayan tarzında sürekli birşeyler örüp duruyorum.Beğenmeyip söktüğüm de çok oluyor.ama oldukça çok şey ördüm.Bu ilk ördüklerimden biri.Geçen sene kendime panço örerken artan yünlerle oğluma bir kazak başlamıştım.Bu sene onu beyenmeyip söktüm.Sonra daha değişik bir şekilde yeniden ördüm.bu arad kollarını yapmaya yünüm yetmedi ve bende ona uygun bir yün alarak kollarını o yünden yaptım.Daha da uyumlu olsun diye de önünde de cep tarzı birşey kondurdum.

2 yorum:

Hülya YILMAZ dedi ki...

Hülya'cım nihayet sanal aleme döndün. Bende bir aralar syafana girip bakıyordum, hareket yok. Uzun zamandır ben de pek blog gezemiyorum.
Sende neler örmüşsün böyle. Ben de örgü örüyordum ama iki gündür bıraktım. kolum çok ağrıyor. "tenisçi dirseği" olmuş. Doktor "dinlendir" dedi.
sevgiler...

HULYA dedi ki...

Sevgili adaşım,
aslında bir sürü şey yaptım ama bunları girip yazmaya bir türlü vakit bulamadım.Örgü örmek beni dinlendiriyor bazen hiç bir iş yapmayıp sırf örgü öreyim istiyorum ama tabii olmuyor.anneme de sık sık oluyor bu kireçlenme var sanırım kolunda ama benim sadece sırtım ağrıyor şimdilik.Kendine iyi bak.